Coaching
“Een coach laat zien, dat wat je al wist”
Coaching is de laatste jaren sterk in opkomst, steeds vaker kiezen bedrijven, instellingen, werkgevers, werknemers en particulieren de weg naar een coach. Coaching is bedoeld voor hen die willen werken aan persoonlijke groei en vooruitgang, die beter willen omgaan met hun werk of persoonlijke omgeving.

Coaching is voor mensen die zichzelf verder willen ontdekken en actief aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Bij de start van een coachingstraject is het van belang vooraf goede en heldere afspraken te maken over terugkoppeling, voortgang, evaluatie etc. Alle partijen onderschrijven de gemaakte afspraken en nemen deze op in een overeenkomst.
Coaching betekent voor Joke
Persoonlijke begeleiding en team coaching bieden aan mensen die op vrijwillige basis en resultaat gericht aan hun doelen willen werken. Werken vanuit de 'wondervraag' het aanreiken van 'steentjes' en het 'hier en nu'. Betrouwbaarheid, Efficiëntie en Menselijkheid is de essentie van het coachen.

Vrijblijvend advies
Kiest u ook voor coaching dan is een persoonlijke kennismaking een goede stap. Voor aanvullende informatie of een vrijblijvend advies kunt u gebruik maken van de contactpagina.
© Joke Hagedoorn 2006 - Website ontwerp door D'article